pauliproductie submenu
homeVoorpagina
overMijSymboolOver Pauli-Producties
joomlaSymboolJoomla!
wakandaSymboolWakanda
grafischSymboolGrafische producties
SeoSymboolTekst en vindbaarheid
Vindbaarheid
Zoekmachines indexeren webpagina’s aan de hand van verschillende factoren. Deze factoren houden de zoekmachines geheim om manipulatie te voorkomen. In de beginjaren van zoekmachines waren goede metateksten het middel om omhoog te komen in de ranking. Zo eenvoudig is het al lang niet meer.
In het algemeen kan je zeggen dat jouw website hoger in de rangschikking komt als de zoekmachine ervan overtuigd is dat jouw website bij de gebruikte zoektermen echt iets te bieden heeft voor de bezoeker. Pauli-Producties kan je helpen door een website af te leveren die aan alle technische en inhoudelijk eisen voldoet.

Ik maak alleen gebruik van technieken die de rangschikking binnen zoekmachines niet negatief kunnen beïnvloeden. Iedere site wordt responsive gemaakt, d.w.z. dat de inhoud zich automatisch aanpast aan het formaat van je device, zoals een tablet of mobiel.

Daarnaast is de inhoud van groot belang. Hoe beter een webtekst aansluit op een bepaalde zoekopdracht des te hoger komt jouw website in de resultatenlijst (Zie Webteksten).