pauliproductie submenu
homeVoorpagina
overMijSymboolOver Pauli-Producties
joomlaSymboolJoomla!
wakandaSymboolWakanda
grafischSymboolGrafische producties
SeoSymboolTekst en vindbaarheid
Akwalaboka

Akwalaboka is een kookbedrijf. Akwalaboka kookt op feesten en partijen, bij evenementen en op festivals, in eigen keuken en op locatie.
Kok en schrijver Leon Gommers wilde een website waarin de bezoeker snel zijn weg kan vinden, maar ook aangenaam kan verpozen bij Leons literaire ontboezemingen over eten uit alle windstreken.

In eerste instantie was er niet meer dan een vaag idee: boter, kaas en eieren. En was er de naam, Akwalaboka (de fonetische weergave van ‘water dat in de mond loopt’ in het Portugees). Toen Leon de website van Ovalart had gezien, was de keuze voor de vormgever snel gemaakt: Michel Wolf.

Het boter-kaas-en-eieren-idee is binnen Joomla! vertaald in een navigatietoepassing. Op basis van en binnen dit dynamische raamwerk ontwierp Michel het logo en de visuele interface van de website.

Het eindresultaat mag er wezen: de negen keuzeknoppen op de homepage bieden toegang tot een een luchtige literaire en culinaire wereldreis die je het water in de mond doet lopen: agua la boca!:
Bekijk de website